Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

LANDMANN žar na oglje Taurus 440 (31420)

Landmann (Grillchef) je najstarejši proizvajalec žarov v Nemčiji. Ustanovitelji današnje tradicionalne blagovne znamke so imeli leta 1966 izostren instinkt in prvi žar prinesli domov iz Kanade. Njihova vizija uspešnega posla je obrodila sadove.

 

Pravijo, da se sezona žara začne maja. Traja, dokler je toplo, in kot je znano, je to obdobje bolj ali manj do prve zmrzali. Zato se za čas pomladnih večerov, poletnih zabav in jesenskega sanjarjenja splača imeti žar, ki bo učinkovito popestril naš jedilnik. Landmann ponuja različne izdelke, ki vam bodo pomagali pričarati okusne jedi.

 

Landmann Black Taurus 440 je mlajši brat modela Black Taurus 660. Razen po velikosti pa ni v ničemer slabši. V prihodnje boste verjetno preživeli marsikateri sončen vikend z družino ob sproščujočem žaru.


Oprema Black Taurus 440 navduši z veliko, 2-delno emajlirano rešetko za žar in enako dolgo, ožjo grelno rešetko. Rešetka za oglje je nastavljiva po višini. 

 

Pokrov ima vgrajen termometer, tako da lahko kuhar spremlja temperaturo med kuhanjem hrane. Vgrajena odprtina omogoča prilagajanje pretoka zraka, zvišanje ali znižanje temperature v žaru.

 

Pepel iz zgorevalne komore gre neposredno v posodo za pepelZahvaljujoč odstranljivi stranski mizici in 2 stabilnima kolesoma lahko žar preprosto prenašate in pospravite, da prihranite prostor.


Redna cena:229,00 €

Vrsta

Na oglje

Velikost rešetke

44 x 36 cm

Toplotna rešetka 40 x 18 cm
Število oseb do 6
Višina 104 cm
Rešetka
dvodelna emajlirana
Dodatno 2 kolesi za enostavno premikanje, ročaja za hiter prenos, odstranljiva stranska polica, vgrajen prikazovalnik temperature, velika rešetka za shranjevanje že pripravljene hrane, odstranljiv lovilec pepela, emajliran pokrov
Dimenzije 81 x 104 x 49 cm

Teža

19 kg

Barva

Črna

Garancija 1 leto


Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki