Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

TEFAL likalni sistem QT1510E0 Ixeo

Parni likalni sistem Tefal QT1510E0 Ixeo je popolna rešitev za nego oblačil, ki spreminja pravila igre za vse vaše potrebe po likanju in parjenju - ne glede na to, ali gre za intenzivno likanje ali likanje v zadnjem trenutku - z inovativno 3-pozicijsko pametno ploščo, izboljšano ergonomijo in napredno tehnologijo.


Smart Protect tehnologijaIzkoristite prednosti naprednega sistema za nego oblačil, ki je varen za uporabo na vseh vaših oblačilih - tudi na najbolj občutljivih, kot je svila - s tehnologijo, ki ne zahteva nobenega nastavljanja.

 

Inovativna tehnologija Twin Boiler skupaj s tlakom črpalke 5 barov, neprekinjenim izpustom pare do 45 g/minuto in sunkom pare do 90 g/minuto zagotavlja visoko učinkovitost.

 

Racionalizirana, lahka zasnova z izboljšano ergonomijo ima gladko in enostavno glavo, ki je dvakrat lažja od standardnega parnega likalnika, saj tehta le 530 gramov.

 

Intenzivna moč pare uniči do 99,9 % bakterij in bacilov, osveži in odstrani neprijetne vonjave, kar zagotavlja sveža oblačila in popolno higieno.

 

Vaša naprava Tefal QT1510E0 je pripravljena in zagnana v približno 70 sekundah, tako je na delovanje pripravljena v trenutku - kot nalašč za vsakodnevno uporabo in popravke v zadnjem trenutku.

 

Za popolno prilagodljivost in udobje vam odstranljiva baza omogoča osvežitev kadar koli in kjer koli, za uporabo na zavesah, pohištvu in še kje.

 

Ne glede na to, ali gre za popravke v zadnjem trenutku ali intenzivno likanje, se z dobro izdelano zasnovo z zložljivimi drogovi za prilagajanje višine lotite vse nege oblačil s popolnim udobjem in lahkoto.

Redna cena:283,00 €

Tehnični podatki:

 

Kapaciteta rezervoarja za vodo:

1 l

Rezervoar za vodo:

Fiksen  

Samodejni izklop:

Da  

Dolžina napajalnega kabla:

3  m

Dolžina cevi za paro:

1.70  m

Nastavljiva palica:

Dvojna  

Stikalo za vklop/izklop:

Ročni način  

Kazalnik za pripravljenost pare:

Da

Zanka za obešanje:                      

Da 

Snemljiv podstavek:                      

Da 

Kolesca:

Da 
Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki