Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

COZZE plinski žar Plancha 600 (90514)

Blagovna znamka Cozze se je rodila v Aarhusu na Danskem, ime pa izhaja iz italijanske besede »školjka«. V dizajnu pečic Cozze lahko opazite nekaj detajlov, ki spominjajo na školjko. Ostalo je zgodovina, zdaj so Cozze pizza pekači in žari v tisočih in tisočih domovih po vsem svetu, kjer zagotavljajo zabavno in odlično hrano!

 

Plancha 600 iz Cozzeja z 2 gorilnikoma in 2 reverzibilnima ploščama z gladko in rebrasto površinoPlancha vam ponuja drugačne možnosti kuhanja od tistih, ki jih dobite z običajnim električnim žarom in rešetko za žar, zato je odlična alternativa klasični izkušnji pečenja na žaru ali kot dodatek vaši zunanji kuhinji.

 

Žar plošče so dvostranske in izdelane iz litega železa za optimalno ohranjanje toplote, zato so enako primerne za pečenje klobas ali jajc, odvisno od tega, ali uporabljate gladko ali rebrasto površinoZa enakomerno porazdelitev toplote in visoko temperaturo po celotni površini žara skrbita tudi 2 gorilnika v obliki črke U pod žar ploščama.

 

Masivne žar plošče in visoke temperature omogočajo hrustljavo skorjico vaših jedi in kuhanje v lastnem soku za še boljši okus. Poleg tega so žar plošče enostavne za čiščenje, saj je ostanke hrane in maščobe po uporabi enostavno obrisati.

 

Z vgrajenim termometrom na vrhu pokrova in LED lučkami v kontrolnih gumbih, ki svetijo belo, ko se žar segreje in rdeče, ko je vroč in pripravljen za uporabo, je plancha izjemno prijazna do uporabnika. Plancho odlikuje tudi enostaven in hiter prižig, saj je opremljena z elektronskim vžigom.

Redna cena:399,00 €

Tehnični podatki:


Dimenzije: 65 x 57 x 31 cm (D x Š x V)
Površina žara: 60 x 40 cm (D x Š)
Moč: 6,4 kW
Gorilniki: 2
Material, plošča: prašno barvano pocinkano jeklo
Material, žar plošče: lito železo
Material, drugi deli: nerjaveče jeklo



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki