Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

NIKON Zf KIT 24-70/4

Njegov videz. Njegova zmogljivost. Vaš način ustvarjanja. Ustvarite nekaj edinstvenega s fotoaparatom Nikon Z f. Osupljiva kakovost slike polnega formata za estetiko, ki je popolnoma vaša. Bodite ponosni na svojo ustvarjalnost z brezzrcalnim fotoaparatom polnega formata, ki temelji na legendarnem modelu. Prvič se pustite zapeljati v svet užitkov fotografiranja – ali pa spet od začetka.

 

Resnična moč polnega formata. Čista ustvarjalnost. Analogni videz fotoaparata Z f in njegovi gumbi za upravljanje vas morda spominjajo na 35-mm fotoaparate SLR iz preteklosti, vendar je ta brezzrcalni fotoaparat polnega formata opremljen za današnji čas in je pripravljen za vaše ustvarjalne zahteve. Tipalo CMOS polnega formata, ki ima 24,5 milijona slikovnih točk, v kombinaciji s procesorjem EXPEED 7 in širšim bajonetom Z s sposobnostjo zbiranja svetlobe omogoča večjo svobodo ustvarjanja. Ostrina, kontrast, natančnost barv, dinamični razpon, natančnost ostrenja, zmogljivost pri šibki svetlobi – na voljo imate vsa orodja, ki jih potrebujete za oblikovanje edinstvenega sloga. Procesor EXPEED 7 se uporablja v Nikonovih profesionalnih fotoaparatih Z 8 in Z 9 ter skrbi za usklajeno delovanje vseh elementov fotoaparata. Uporablja algoritme AF z globokim učenjem, ki omogočajo fotoaparatu Z f, da zazna več motivov in jim sledi kot kateri koli drug fotoaparat z brezzrcalnim sistemom. Zagotavlja izjemno zmogljivo delovanje 8,0-stopenjskega zmanjšanja tresljajev v fotoaparatu. Procesor EXPEED 7 tudi omogoča, da tipalo pri visokih vrednostih ISO daje tako čiste slike brez šuma. Pri fotografijah ima fotoaparat Z f izvirni obseg občutljivosti ISO od 100 do 64.000 (razširljiv do 204.800 v načinu Hi 1,7). Pri snemanju videoposnetkov je največja izvirna občutljivost ISO 51.200 (razširljivo do 204.800 v načinu Hi 2). Ne glede na to, ali fotografirate v večernih urah in pri svetlobi, ki ni ravno optimalna, ali pa želite ujeti podrobnosti pod močno sončno svetlobo. Posnetek imate zagotovljen.


Revolucionarna stabilnost z izjemno zmogljivim delovanjem VR. Takšnega zmanjšanja tresljajev (VR) še niste izkusili. Z izjemno zmogljivim delovanjem sistema VR pri fotoaparatu Z f bo vsak posnetek stabilen zaradi 5-osne stabilizacije slike v fotoaparatu z do osem stopenj daljšim časom osvetlitve in prve funkcije VR točke ostrenja na svetu. Pri fotografijah omogoča funkcija VR točke ostrenja resnično revolucionaren nadzor nad najostrejšo točko v kadru. Namesto preproste stabilizacije sredine slike se sistem VR usmeri v vašo aktivno točko ostrenja. Ne glede na to, ali želite narediti posnetek s točko ostrenja na skrajnem robu kadra ali sledite motivu, ki se hitro premika, boste dosegli izjemno jasnost, ko bo potrebno. Pri videoposnetkih lahko funkcijo VR s premikanjem tipala v fotoaparatu združite z elektronskim VR. Brez težav boste naredili gladke posnetke iz roke med hojo. Če uporabljate širokokotni objektiv NIKKOR Z, se odpravi morebitno trapezoidno popačenje. Pri fotografijah ali videoposnetkih je VR v fotoaparatu odličen za stabilizacijo objektivov s fiksno goriščnico. Pritrdite lahko tudi svoje priljubljene starejše objektive NIKKOR z bajonetom F in izkoristite vse prednosti zmogljive 8,0-stopenjske funkcije VR fotoaparata Z f brez izgube kakovosti slike.

 

Zaznavanje motivov tudi pri ročnem ostrenju. Z močjo procesorja EXPEED 7 in tehnologijo globokega učenje ponuja ta brezzrcalni fotoaparat polnega formata najboljšo pomoč pri ročnem ostrenju: zaznavanje motivov. Če med fotografiranjem z ročnim ostrenjem (MF) aktivirate zaznavanje motiva, fotoaparat Z f prepozna motiv in točko ostrenja samodejno premakne nanj. S tem fotoaparatom lahko prihranite veliko časa, kadar fotografirate portrete ljudi, živali ali ptice, saj fotoaparat samodejno premakne točko ostrenja na obraz ali oko. Tako se lahko osredotočite na kompozicijo. Zaznavanje motivov v načinu MF deluje pri fotografiranju skozi iskalo ali na zaslonu. Uporabite ga lahko tudi pri fotografiranju s starejšimi objektivi z bajonetom F.

 

Popolnoma vrtljivi zaslon s spremenljivim kotom. Prvi popolnoma vrtljivi zaslon na dotik s spremenljivim kotom v Nikonovem fotoaparatu serije Z polnega formata omogoča preprosto fotografiranje iz katerega koli kota, pri čemer je ohranjen jasen pregled nad kadrom. Poleg tega lahko funkcije fotografiranja dodelite na povsem nov način s funkcijo Fn na dotik. S funkcijo Fn na dotik lahko glavne kontrolnike dodelite devetim prilagodljivim območjem na svetlem zaslonu na dotik z visoko ločljivostjo. To omogoča upravljanje fotoaparata na prilagodljiv in intuitiven način: preprosto tapnite območje, da premaknete točko ostrenja, preklopite med očmi motivov, izberete prikaze mreže, aktivirate navidezni horizont in še več. Ko je aktivirana funkcija Fn na dotik, lahko tudi skozi iskalo določite kompozicijo slike, medtem ko s palcem določite izostritev na zaslonu. Ne glede na to, ali snemate z gledanjem na zaslon ali skozi iskalo, upravljanje poteka gladko. Če fotoaparat obrnete za pokončno fotografiranje, se meniji na zaslonu in kontrolniki obrnejo v navpično postavitev. Ko obrnete zaslon proti sebi, fotoaparat samodejno preklopi v način za avtoportrete.

 

Osupljive podrobnosti s premikom slikovnih točk. S funkcijo premika slikovnih točk lahko prvič v Nikonovem fotoaparatu serije Z s kombinacijo do 32 posnetkov ustvarite izredno podrobne fotografije v ultravisoki ločljivosti z osupljivo barvno reprodukcijo. Je popolna izbira za fotografiranje v nadzorovanem studijskem okolju ali fotografiranje prizorov, kjer je motiv popolnoma pri miru. Izberite premik ene slikovne točke, da združite štiri ali osem posnetkov v sliko RAW s 24 milijoni slikovnih točk, ki je po velikosti enaka štirim posnetkom RAW. Ali pa izberite premik 0,5 slikovne točke, da združite 16 ali 32 posnetkov ter ustvarite sliko RAW s povečano ločljivostjo do osupljivih 96 milijonov slikovnih točk in z največjo velikostjo slike, enakovredno 16 posnetkom RAW. Ko združite osem ali 32 posnetkov, se učinek moiré, lažne barve in šum dramatično zmanjšajo. Rezultati fotografiranja s premikom slikovnih točk v kombinaciji z zmogljivostjo izjemno natančnega sistema ostrenja fotoaparata Z f so osupljivi. Od osupljivega do neverjetnega – kaj drugega sploh ni mogoče.

 

Bodite pripravljeni na vsako priložnost s kompletom, ki je kot nalašč za na pot ter vključuje brezzrcalni fotoaparat polnega formata Z f in zoom objektiv NIKKOR Z 24-70mm f/4 S. V enem trenutku zajemite širokokotne poglede, v drugem bližinske posnetke ter vse, kar je vmes. Stalna svetlobna moč f/4 zagotavlja dosledno osvetlitev.

Redna cena:3.129,00 €

Vrsta

Digitalni fotoaparat s podporo za izmenljive objektive

Bajonet za objektiv

Nikonov bajonet Z

Slikovno tipalo

FX, CMOS, 35,9 mm x 23,9 mm

Skupno število slikovnih točk

25,28 milijona

Sistem za odstranjevanje prahu

Čiščenje slikovnega tipala, referenčni podatki funkcije odstranjevanja prahu s slike (potrebna je programska oprema NX Studio)

Efektivno število slikovnih točk

24,5 milijona

Velikost slike (v slikovnih točkah)

[FX (36 x 24)] izbrano za območje slike:

(L) 6048 x 4032 ( 24,4 milijona)

(M) 4528 x 3024 ( 13,7 milijona)

(S) 3024 x 2016 ( 6,1 milijona)

[DX (24 x 16)] izbrano za območje slike:

(L) 3984 x 2656 ( 10,6 milijona)

(M) 2976 x 1992 ( 5,9 milijona)

(S) 1984 x 1328 ( 2,6 milijona)

[1:1 (24 x 24)] izbrano za območje slike:

(L) 4032 x 4032 ( 16,3 milijona)

(M) 3024 x 3024 ( 9,1 milijona)

(S) 2016 x 2016 (4,1 milijona)

[16:9 (36 x 20)] izbrano za območje slike:

(L) 6048 x 3400 ( 20,6 milijona)

(M) 4528 x 2544 ( 11,5 milijona)

(S) 3024 x 1696 ( 5,1 milijona)

Formati slik

NEF (RAW): 14-bitni; izbirate lahko med brezizgubnim stiskanjem, visoko učinkovitostjo (visoko) in visoko učinkovitostjo

JPEG: osnovni JPEG, združljiv s kakovostnim (približno 1 : 4), običajnim (približno 1 : 8) ali osnovnim (približno 1 : 16) stiskanjem; na voljo je tudi stiskanje s prednostjo velikosti in stiskanje za optimalno kakovost

HEIF: Podpira kakovostno (približno 1 : 4), običajno (približno 1 : 8) ali osnovno (približno 1 : 16) stiskanje; na voljo je tudi stiskanje s prednostjo velikosti in stiskanje za optimalno kakovost

NEF (RAW) + JPEG: ena fotografija, posneta v oblikah zapisa NEF (RAW) in JPEG

NEF (RAW) + HEIF: ena fotografija, posneta v oblikah zapisa NEF (RAW) in HEIF

Sistem Picture Control

Samodejno, standardno, nevtralno, živahno, monokromatsko, flat (monokromatsko), globokotonsko monokromatsko, portret, bogati toni za portrete, pokrajina, flat

Creative Picture Control (ustvarjalne funkcije Picture Control) (sanje, jutro, pop, nedelja, temno, dramatično, tišina, sprano, melanholično, čisto, denim, igrača, sepija, modro, rdeče, rožnato, ogleno, grafitno, binarno, ogljikova vlakna); izbrane funkcije Picture Control je mogoče prilagoditi; shranjevanje funkcij Picture Control po meri

Opomba: Izbira možnosti Picture Control je omejena na standardno, monokromatsko in »Flat«, ko je za tonski način med fotografiranjem izbrana možnost HLG.

Mediji

SD, SDHC (združljive s standardom UHS-II), SDXC (združljive s standardom UHS-II), microSD (micro Secure Digital), microSDHC (združljive s standardom UHS-I), microSDXC (združljive s standardom UHS-I)

Dvojna reža za kartice

1 kartica Secure Digital (SD) in 1 kartica micro Secure Digital (SD)

Obe kartici je mogoče uporabiti za dodaten prostor, varnostno kopiranje, ločeno shranjevanje slik v obliki zapisa NEF (RAW) in JPEG ali HEIF oziroma shranjevanje podvojenih slik JPEG ali HEIF v različnih velikosti in kakovostih posnetkov; slike lahko kopirate med karticama.

Datotečni sistem

DCF 2.0, Exif 2.32, MPEG-A MIAF

Iskalo

1,27-centimetrsko elektronsko iskalo OLED s približno 3.690.000 pikami (Quad VGA) z ravnotežjem barv ter samodejno in 13-stopenjsko ročno nastavitvijo svetlosti

Pokritost kadra

Pribl. 100-odstotno vodoravno in 100-odstotno navpično

Povečava

Približno 0,8-kratna (50-mm objektiv pri neskončnosti, –1,0 m–1)

Razdalja okular–oko

21 mm (–1,0 m-1; od skrajne zadnje površine leče okularja iskala)

Prilagoditev dioptrije

Od –4 do +2 m-¹

Senzor za oko

Samodejni preklop med zaslonom in prikazi v iskalu

Združljivi objektivi

Objektivi NIKKOR z bajonetom Z, objektivi NIKKOR z bajonetom F (potreben je adapter bajoneta; možne so omejitve)

Vrsta zaklopa

Elektronsko nadzorovan vertikalni mehanski zaklop v goriščni ravnini; elektronska sprednja zavesa zaklopa; elektronski zaklop

Čas zaklopa

Dostopno z vrtljivim gumbom za nastavitev časa zaklopa: od ¹⁄₈₀₀₀ do 4 s v korakih po 1 EV, ročno zapiranje zaklopa, čas, X (sinhronizacija bliskavice)

Dostopno z glavnim vrtljivim gumbom za upravljanje: od ¹⁄₈₀₀₀ do 30 s v korakih po ¹⁄₃ EV (razširljivo do 900 s v načinu M), ročno zapiranje zaklopa, čas, X (sinhronizacija bliskavice)

Hitrost sinhronizacije bliskavice

X= ¹⁄₂₀₀ s; bliskavica se z zaklopom sinhronizira pri hitrostih ¹⁄₂₀₀ s ali nižjih; večje hitrosti sinhronizacije so podprte s samodejnim FP s hitro sinhronizacijo

Način proženja

Ena slika, neprekinjeno fotografiranje z majhno hitrostjo, neprekinjeno fotografiranje z veliko hitrostjo, neprekinjeno fotografiranje z veliko hitrostjo (podaljšano), zajem posnetkov z veliko hitrostjo (z zajemom pred sprožitvijo), samosprožilec

Hitrost snemanja

Do 30 posnetkov na sekundo

Neprekinjeno fotografiranje z majhno hitrostjo: približno 1–7 posnetkov na sekundo

Neprekinjeno fotografiranje z veliko hitrostjo: približno 7,8 posnetka na sekundo

Neprekinjeno fotografiranje z veliko hitrostjo (podaljšano): približno 14 posnetkov na sekundo.

Zajem posnetkov z veliko hitrostjo (C30): približno 30 posnetkov na sekundo

Največja hitrost menjavanja sličic, izmerjena v internih preskusih.

Samosprožilec

2 s, 5 s, 10 s, 20 s; 1–9 posnetkov v intervalih po 0,5, 1, 2 ali 3 s

Merjenje osvetlitve

Merjenje TTL s slikovnim tipalom fotoaparata

Način merjenja

Matrično merjenje

Sredinsko uteženo merjenje: 75 % teže ima 12- ali 8-mm krog v sredini kadra oziroma utežitev lahko temelji na povprečju celotnega kadra

Točkovno merjenje: Meri krog premera približno 4 mm s središčem v izbrani točki ostrenja

Po svetlih delih uteženo merjenje

Doseg merjenja

od –4 do +17 EV

Kompenzacija osvetlitve

Od –3 do +3 EV (od –5 do +5 EV, ko je vrtljivi gumb za kompenzacijo osvetlitve nastavljen na C) v korakih po ¹⁄₃ EV

Zaklepanje osvetlitve

Osvetlitev se zaklene pri zaznani vrednosti

Način 

Samodejno, P: programski samodejni način s prilagodljivim programom, S: prioriteta zaklopa, A: prioriteta zaslonke; M: ročno, U1, U2 in U3: načini uporabniških nastavitev

Občutljivost ISO 

ISO 100–64.000 (izbira med koraki velikosti ¹⁄₃ in 1 EV); možna je tudi nastavitev na približno 0,3; 0,7 ali 1 EV (enakovredno ISO 50) pod ISO 100 ali na približno 0,3; 0,7; 1 ali 1,7 EV (enakovredno ISO 204.800) nad ISO 64.000; na voljo je samodejni nadzor občutljivosti ISO

Opomba: Občutljivost ISO je omejena na 400–64.000, ko je za tonski način izbran HLG.

Aktivna osvetlitev D-Lighting

Samodejno, zelo visoko, visoko, normalno, nizko in izklopljeno

Večkratna osvetlitev

Dodajanje, povprečno, posvetlitev, potemnitev

Druge možnosti

HDR (velik dinamični razpon), zmanjšanje utripanja v načinu fotografiranja

Samodejno ostrenje

Hibridni AF z zaznavanjem faze/kontrasta s pomožno osvetlitvijo za AF

Območje zaznavanja

Od –10 do +19 EV

Servo pogon objektiva

Samodejno ostrenje (AF):

Enkratni servo AF (AF-S); neprekinjeni servo AF (AF-C); stalni AF (AF-F; na voljo samo v načinu za videoposnetke)

; sledenje izostritve s predvidevanjem

Ročno ostrenje (M):

uporabite lahko elektronski daljinomer

Točka ostrenja

273

Število točk ostrenja, ki so na voljo v načinu fotografiranja, pri katerem je za način delovanja z območjem AF izbran AF z eno točko, za območje slike pa FX.

Način delovanja z območjem AF

AF na manjšem območju (na voljo samo v načinu fotografiranja), z eno točko in z dinamičnim območjem (S, M in L so na voljo samo v načinu fotografiranja); AF s širokim območjem (S, L, C1 in C2) in AF s samodejno izbiro območja, 3D-sledenje (na voljo samo v načinu fotografiranja); AF s sledenjem motivu (na voljo samo v videonačinu)

Zaklepanje izostritve

Izostritev je mogoče zakleniti s pritiskom sprožilca do polovice (enkratni servo AF/AF-S) ali s pritiskom gumba za zaklepanje AE/AF (za zaščito)

Zmanjšanje tresljajev – fotoaparat

5-osno premikanje slikovnega tipala

Zmanjšanje tresljajev – objektiv

Premikanje objektiva (na voljo pri objektivih VR)

Upravljanje bliskavice

TTL: upravljanje bliskavice i-TTL; uravnotežena doosvetlitev i-TTL se uporablja z matričnim, sredinsko uteženim in po svetlih delih uteženim merjenjem, standardna doosvetlitev i-TTL s točkovnim merjenjem

Način bliskavice

Sinhronizacija na sprednjo zaveso, počasna sinhronizacija, sinhronizacija na zadnjo zaveso, zmanjšanje učinka rdečih oči, zmanjšanje učinka rdečih oči s počasno sinhronizacijo, izklopljeno

Kompenzacija bliskavice

Od –3 do +1 EV v korakih po 1/3 ali 1/2 EV, na voljo v načinih P, S, A in M

Kazalnik pripravljenosti bliskavice

Sveti, ko je dodatna bliskavica popolnoma napolnjena; z utripanjem opozarja na podosvetlitev po tem, ko se je bliskavica sprožila pri polni moči

Nastavek za dodatno opremo

Nastavek za bliskavico ISO 518 s sinhronizacijskimi in podatkovnimi kontakti ter varnostno zaporo

Sistem osvetljevanja Nikon Creative Lighting System

Upravljanje bliskavice i-TTL, optično krmiljeno napredno brezžično osvetljevanje, preizkušanje osvetlitve, zaklepanje FV, posredovanje informacij o barvi, samodejni FP s hitro sinhronizacijo

Nastavitev beline

Samodejno (3 vrste), samodejno za naravno svetlobo, neposredna sončna svetloba, oblačno, senca, žarnica, fluorescentna svetloba (3 vrste), bliskavica, nastavitev barvne temperature (2500–10.000 K), ročna prednastavitev (možnost shranjevanja največ 6 vrednosti); pri vseh možnostih je na voljo natančna nastavitev

Druge možnosti za fotografiranje

 

Nadzor vinjetiranja, kompenzacija drifrakcije, samodejno upravljanje popačenja, mehčanje kože, uravnoteženja vtisa portretov in intervalni časovnik, premik izostritve in fotografiranje s pomikom slikovnih točk

Vrste zaporednih posnetkov z različnimi nastavitvami

Osvetlitev in/ali bliskavica, nastavitev beline, ADL

Videoposnetek – merjenje

Merjenje TTL s slikovnim tipalom fotoaparata

Videoposnetek – način merjenja

Matrično, sredinsko uteženo ali po svetlih delih uteženo merjenje

Videoposnetek – velikost okvirja (v slikovnih točkah) in hitrost snemanja

3840 x 2160 (4K UHD): 60p/50p/30p/25p/24p

1920 x 1080: 120p/100p/60p/50p/30p/25p/24p

Opomba: Dejanske hitrosti snemanja za 120p, 100p, 60p, 50p, 30p, 25p in 24p so 119,88, 100, 59,94, 50, 29,97, 25 in 23,976 posnetka na sekundo.

Videoposnetek – format datotek

MOV, MP4

Videoposnetek – stiskanje videa

H.265/HEVC (8-bitno/10-bitno), H.264/AVC (8-bitno)

Videoposnetek – format snemanja zvoka

Linearni PCM (48 kHz, 24-bitno za videoposnetke, posnete v obliki zapisa MOV), AAC (48 kHz, 16-bitno za videoposnetke, posnete v obliki zapisa MP4)

Videoposnetek – naprava za snemanje zvoka

Vgrajen stereo ali dodaten zunanji mikrofon z možnostjo dušenja, občutljivost lahko prilagajate

Kompenzacija osvetlitve

od –3 do +3 EV v korakih po ¹⁄₃ EV

Videoposnetek – občutljivost ISO

Način M: Ročna izbira (ISO 100 do 51.200); izbira med koraki velikosti ⅙, ¹⁄₃ in 1 EV); z dodatnimi možnostmi, enakovrednimi približno 0,3, 0,7, 1 ali 2 EV (enakovredno ISO 204.800) nad ISO 51.200; samodejni nadzor občutljivosti ISO (ISO 100 do Hi 2.0), zgornjo mejo lahko izberete

Načini P, S, A: Samodejni nadzor občutljivosti ISO (ISO 100 do Hi 2.0) z izbirno zgornjo mejo

Način AUTO: Samodejni nadzor občutljivosti ISO (ISO 100 do 51.200)

Opomba: Občutljivost ISO je omejena na 400–51.200, ko je za tonski način izbran HLG.

Videoposnetek – aktivna osvetlitev D-Lighting

Zelo visoko, visoko, normalno, nizko in izklopljeno

Videoposnetek –druge možnosti

Snemanje pospešenih intervalnih videoposnetkov, elektronsko zmanjšanje tresljajev, časovne kode, videoposnetki N-Log in HDR (HLG), prikaz valovne oblike, rdeč označevalnik okvira REC, zoom za zaslon pri snemanju videa (50 %, 100 % in 200 %), razširjeni časi zaklopa (načina S in M); možnost ogleda podatkov o videoposnetku je na voljo v meniju i

Zaslon

Diagonala 8 cm (3,2 palca); nagibni zaslon TFT LCD, občutljiv na dotik, s približno 170-stopinjskim vidnim kotom, približno 100-odstotno pokritostjo kadra, ravnotežjem barv in 11-stopenjsko ročno nastavitvijo svetlosti; približno 2.100.000 pik

Predvajanje

Celozaslonsko predvajanje in predvajanje sličic (do 4, 9 ali 72 slik) s povečavo med predvajanjem, izrezovanje povečave med predvajanjem, predvajanje videoposnetkov, diaprojekcije, prikaz histograma in svetlih delov posnetka, informacije o fotografiji, prikaz podatkov o lokaciji, samodejni zasuk slik, ocenjevanje slik, snemanje in predvajanje zvočnih beležk, vdelava in prikaz podatkov IPTC, filtrirano predvajanje, skok na prvi posnetek v zaporedju, predvajanje zaporedja, shranjevanje zaporednih slik in združevanje gibanja

Vmesnik USB

Priključek USB Type C SuperSpeed; priporočamo povezavo z vgrajenimi vrati USB

Izhod HDMI

Priključek HDMI tipa D

Avdio vhod

Mini stereo priključek (premer 3,5 mm; podprto napajanje iz vtičnice)

Zvočni izhod

Mini stereo priključek (premer 3,5 mm)

Standardi Wi–Fi (brezžični LAN)

IEEE 802.11b/g/n/a/ac

Delovna frekvenca Wi–Fi (brezžični LAN)

2412–2462 MHz (kanal 11) in 5180–5320 MHz

Največja izhodna moč vmesnika Wi-Fi (brezžične povezave LAN)

2,4-GHz pas: 6,1 dBm;

5-GHz pas: 9,4 dBm

Varnost Wi–Fi (brezžični LAN)

Odprt sistem, WPA2-PSK, WPA3-SAE

Standardi Bluetooth

Komunikacijski protokoli:

Tehnične specifikacije za Bluetooth, različica 5.0

Frekvenca delovanja:

Bluetooth: 2402–2480 MHz

Bluetooth Low Energy: 2402–2480 MHz

Največja izhodna moč (EIRP):

Bluetooth: 0,6 dBm

Bluetooth Low Energy: –0,9 dBm

Baterija

Ena polnilna Li-ionska baterija EN-EL15c

Namesto baterije EN-EL15c je mogoče uporabiti baterije EN-EL15b in EN-EL15a. Upoštevajte pa, da je z enim polnjenjem baterije mogoče posneti manj slik kot z baterijo EN-EL15c. Napajalnike EH-8P lahko uporabljate samo za polnjenje baterij EN-EL15c in EN-EL15b.

Napajalnik

Napajalniki EH-7P (na voljo posebej), napajalniki EH-8P (na voljo posebej); potreben je priložen kabel USB UC-E25

Navoj za stativ

1/4-palčni (ISO 1222)

Mere (Š x V x G)

Pribl. 144 x 103 x 49 mm

Teža

Približno 710 g

z baterijo in pomnilniško kartico, vendar brez pokrovčka ohišja in pokrova nastavka za dodatno opremo; približno 630 g (samo ohišje fotoaparata)

Delovni pogoji – temperatura

0–40 °C

Delovni pogoji – vlažnost

85 % ali manj (brez kondenzacije)

Priložena dodatna oprema

Pokrov nastavka za dodatno opremo BS-1 (priložen pritrjen na fotoaparat), gumijasti nastavek okularja DK-33 (priložen pritrjen na fotoaparat), pokrovček ohišja BF-N1, polnilna Li-ionska baterija EN-EL15c s pokrovom polov, pas AN-DC27, kabel USB UC-E25



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki