Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

LANDMANN plinski žar s pizza pečico Caliano 6.1 (11937)

Hej možje, pozdravite svojega novega najboljšega prijatelja to poletje – plinski BBQ Landmann Caliano 6.1 (11937) s pečico za pico!

 

Landmann Caliano 6.1 je za tiste može, ki želijo svojo igro peke na žaru dvigniti na povsem novo raven. To ni le žar, je popolna zunanja kuhinja, zasnovana tako, da vsakega očeta spremeni v neprekosljivega kralja dvorišča. 

 

Caliano je absolutna zver s šestimi brezstopenjsko nastavljivimi gorilniki iz nerjavečega jekla. Gorilnike je mogoče prilagoditi, da ustvarijo različna kuhalna območja, tako da imate popoln nadzor temperature na dosegu roke, ne glede na to, ali počasi pečete rebrca ali pečete zrezke.

 

Ne pozabimo pa na pièce de résistance – integrirano peč za pico. Hrustljava, sveže pečena pica na lastnem vrtu? To je sprememba igre.

 

In najboljši del? Za ta pristen okus vam sploh ni treba teči do lokalne picerije – kamen za pico je vključen! Torej ste pripravljeni na tiste večere, ko otroci zahtevajo pico, vi pa še vedno hrepenite po popolnem burgerju na žaru.

 

Z Landmann Calianom 6.1 imate torej ves prostor, ki ga potrebujete. Njegovo 3-delno stojalo iz litega železa ima prostor za žar, ki je dovolj velik za 6+ oseb. Torej kar naprej, povabite celotno druščino, ker ta žar zmore.

 

In ali smo omenili, da obstaja integrirano kuhalno območje za pripravo prilog in omak? Moram povedati, da tega vidika še nismo preizkusili, a zavedanje, da je tam, tako da lahko preideš v način kuhanja, ne da bi se prepotil, je dober občutek za vsakega očeta.

 

Nazadnje se pogovorimo o udobju. Landmann Caliano 6.1 (11937) ni le lep, je tudi praktično. S 3 osnovnimi omaricami imate dovolj prostora za shranjevanje vseh orodij in pripomočkov za peko na žaru. Poleg tega ima 4 vrtljiva kolesa za enostavno premikanje. Tako ga lahko odpeljete ven, ko sije sonce in pospravite ob deževnbih dneh.

Redna cena:999,00 €

Površina žara

66 x 44,5 cm 

Gorilniki

6 plinskih gorilnikov iz nerjavečega jekla (6 x 3,6 kW), stranski gorilnik (2,5 kW)

Funkcije

Piezo vžig integriran v gumbe

Dodatno Pizza pečica 42.5x35cm (kamen ø 29cm), zaščitni pokrov z vgrajenim termometrom, 3 osnovne omarice za prostorsko varčno shranjevanje in 4 vrtljiva kolesca za enostavno premikanje
Dimenzije 177 x 117 x 60 cm

Teža

54 kg

Barva

Srebrna/črna

Garancija 1 leto


Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki