Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

TEFAL ponev za palačinke Force 25 cm C2923853

Ponev za palačinke Tefal Force C2923853 s premerom 25 cm. Pripravite okusno tanke palačinke zase in za svoje najdražje na ponvi Tefal Force C2923853, ki je bila zasnovana posebej za njihovo pripravo. Ponev ima premer 25 centimetrov in ima dno Thermo-Fusion, ki hitro in enakomerno prevaja toploto. Vzdržljiva površina proti prijemanju z elementi iz titana lahko vzdrži dolgotrajno uporabo. 

 

Tehnologija Thermo-Signal se obarva rdeče to je znak, da je dosežena idealna temperatura za peko. Privoščite si jedi popolne strukture, barve, arome in odličnega okusa. Užitek je pripravljati palačinke v ponvi Tefal Force C2923853 ima optimalno obliko in velikost za pripravo okusnih palačink. Tudi zato so stranice ponve občutno nižje kot pri navadnih ponvah. Ponve Tefal so opremljene z varno površino proti prijemanju brez PFOA, svinca in kadmija.

 

Udoben ročaj z  ergonomsko obliko. Popolnoma združljiva z vsemi kuhališči. Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju. Ponev Tefal Force C2923853 je bila zasnovana in izdelana v Franciji z uporabo vrhunske izdelave in strokovnega znanja. Tefal je trenutno vodilni svetovni proizvajalec kuhinjskih aparatov in namiznega pribora. V svojem asortimanu so visokokakovostni in trpežni izdelki, s katerimi lahko dosežete odlične rezultate pri kuhanju.

Redna cena:33,00 €

Premer

25 cm

Obloga

Titanium 2X

Dno Thermo Fusion indukcijsko dno

Namembnost

Za vse vste kuhališč

Garancija 2 leti

 

Povezava do proizvajalcaCopyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki