Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

TEFAL ponev Force 20 cm C2920253

Ponev Tefal Force C2920253 s premerom 20 cm ima dno Thermo-Fusion, ki hitro in enakomerno prevaja toploto. Indikator temperature Thermo-Signal spremeni barvo, ko ponev doseže idealno temperaturo. Površina proti prijemanju z elementi iz titana zdrži do dvakrat dlje in omogoča enostavno pranje in preprosto kuhanje.

 

Tehnologija Thermo-Signal se obarva rdeče to je znak, da je dosežena idealna temperatura za peko. Privoščite si jedi popolne strukture, barve, arome in odličnega okusa. Ponve Tefal so opremljene z varno površino proti prijemanju brez PFOA, svinca in kadmija.

 

Udoben ročaj z  ergonomsko obliko. Popolnoma združljiva z vsemi kuhališči. Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju. Ponev Tefal Force je bila zasnovana in izdelana v Franciji z uporabo vrhunske izdelave in strokovnega znanja. Tefal je trenutno vodilni svetovni proizvajalec kuhinjskih aparatov in namiznega pribora. V svojem asortimanu so visokokakovostni in trpežni izdelki, s katerimi lahko dosežete odlične rezultate pri kuhanju.

Redna cena:27,00 €

Premer

20 cm

Obloga

Titanium 2X

Dno Thermo Fusion indukcijsko dno

Namembnost

Za vse vste kuhališč

Garancija 2 leti

 

Povezava do proizvajalcaCopyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki