Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

LANDMANN plinski žar Rookie 4.1 cooK (11540)

Landmann (Grillchef) je najstarejši proizvajalec žarov v Nemčiji. Ustanovitelji današnje tradicionalne blagovne znamke so imeli leta 1966 izostren instinkt in prvi žar prinesli domov iz Kanade. Njihova vizija uspešnega posla je obrodila sadove.

 

Klasični žari na oglje izgubljajo priljubljenost, plinski žari pa postajajo vse pogostejši na poljskih dvoriščih. So veliko bolj zdrava alternativa, jedi, pečene z njimi, pa so veliko boljšega okusa. Dodatna prednost, s katero se lahko pohvalijo plinski žari, je enakomerno pečenje mesa in zelenjave, kar je pri žarih na oglje pogosto težavno.

 

Visokokakovostna zasnova in materiali: Ohišje je iz prašno lakirane jeklene pločevine, dvostenski pokrov s termometrom in ročajem iz nerjavečega jekla. Vzdržljiv material, na visoke temperature odporna emajlirana kurišča.

 

Napredna tehnologija kuhanja: Zahvaljujoč PTS sistemu enakomernega oddajanja temperature je vsak kos mesa in zelenjave pečen do popolnosti. Infrardeči stranski gorilnik doseže temperature do 800 °C, kar je idealno za natančno peko zrezkov na žaru.

 

Enostavnost uporabe: Vsak gorilnik ima lastno krmiljenje, kar omogoča preprosto prilagajanje temperature. Žar vključuje tudi indikator temperature na pokrovu za natančen nadzor med pečenjem.

 

Dodatno udobje: stranske police zagotavljajo uporaben prostor za posodo ali pripravljene jedi. Žar ima podstavek s štirimi vrtljivimi kolesi, ki omogočajo prosto premikanje, odstranljiv pladenj za kapljanje pa omogoča enostavno čiščenje.

 

Mere in prostornina: S površino za kuhanje 55 x 40 cm je ta žar idealen za skupinsko peko na žaru, s skupnimi merami 138 x 115,5 x 56,5 cm pa je primeren za vsak zunanji prostor.

 


Redna cena:479,00 €

Površina žara

55 x 40 cm (primerna za približno 10 oseb)

Gorilniki

4 plinski gorilniki iz nerjavečega jekla, stranski gorilnik 3 kW

Funkcije

Prikaz temperature na pokrovu, elektronski žig, PTS sistem

Dodatno 4 kolesa (2 velika + 2 mala z možnostjo zaklepanja), zaščitni pokrov z vgrajenim termometrom, ročaji iz brušenega nerjavečega jekla, držalo za jedilni pribor, stranska mizica, odstranljiva posoda za kapljanje, omarica z režo za plinsko jeklenko 11 kg
Dimenzije 138 x 115,5 x 56,5 cm

Teža

55 kg

Barva

Črna

Garancija 1 leto


Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki