Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

NIKON adapter za Nikon 1 FT1

Najboljši objektivi zagotavljajo najboljše slike. Na vmesnik nastavka FT1 lahko pritrdite različne objektive NIKKOR z nastavkom F na nastavek 1 fotoaparatov Nikon 1 z zamenljivimi objektivi.

Izbirate lahko med različnimi objektivi, od širokokotnih do super telefoto objektivov, pri čemer boste med več kot 60 modeli zagotovo našli takega, ki bo ustrezal vašim pogojem fotografiranja ali eksperimentiranju z novimi zamislimi. Ko uporabljate objektiv AF-S NIKKOR, lahko vseeno v celoti izkoristite sistem samodejne izostritve Nikon 1 in snemanje hitrih fotografij v gibanju.

Redna cena:279,00 €

Glavne funkcije:

 

Svet ustvarjalnih možnosti: vmesnik FT1 je združljiv s celo vrsto objektivov NIKKOR z nastavkom F za fotoaparate D-SLR, ki so primerni za določene okoliščine fotografiranja.

Preprosta namestitev: vse objektive NIKKOR z nastavkom F je mogoče preprosto in varno namestiti na vmesnik nastavka FT1 na fotoaparatih Nikon 1 z zamenljivimi objektivi.

Kot prikaza: kot prikaza na objektivu z nastavkom F, nameščenem na FT1, je enak objektivu 35-mm formata približno 2,7 x daljšo goriščno razdaljo.

Združljivost samodejne izostritve: če uporabljate objektive AF-S NIKKOR, lahko vseeno v celoti izkoristite sistem samodejne izostritve Nikon 1. Način delovanja z izostritvijo mora biti nastavljen na AF-S (Single AF) (Enojni AF), način delovanja s področjem AF na Single-point (Enotočkovno), uporabljena pa je lahko samo ena središčna točka izostritve.

Elektronsko iskanje dosega je na voljo v načinu ročne izostritve.

Združljivi objektivi: vmesnik FT1 lahko uporabljate s številnimi objektivi NIKKOR z nastavnkom F.

Hitre fotografije v gibanju: edinstven način Nikon 1 za fotografiranje hitrih fotografij v gibanju pri uporabi objektivov AF-S NIKKOR, lahko uporabljate v načinu delovanja z izostritvijo AF-S (Enojni AF).

Zmanjšanje vibracije: vmesnik nastavka FT1 podpira objektive s funkcijo zmanjšanja vibracije.

Fiksni nastavek trinožnika: zagotavlja stabilnost pri uporabi večjih objektivov NIKKOR.

Vdelana programska oprema: Nikon 1 V1 in Nikon 1 J1 zahtevajo posodobitev vdelane programske opreme za različico 1.10, da so združljivi z vmesnikom nastavka FT1. Ta vdelana programska oprema doda indikator izostritve (daljinomer), ki se lahko uporablja z objektivi CPE.

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki