Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

KRUPS Dolce Gusto KP120831 Mini Me črn

NESTLÉ in KRUPS sta v partnerskem sodelovanju razvila NESCAFÉ DOLCE GUSTO. Inovativni in priročni sistem kapsul, značilen za NESCAFÉ Dolce Gusto, zagotavlja, da je vsaka skodelica kave, ki jo pripravite, sveža in da vsebuje visokokakovostno mleko. Nepredušne kapsule ekstrakcijski pritisk prilagodijo vsaki različici okusa in pri tem zagotavljajo najboljšo kakovost kave NESCAFÉ ter strukturo in peno napitka, ki je prijetna na okus in za oko!

 

KRUPS Dolce Gusto KP120831 Mini Me od konkurence izstopa po tem, da je edini kavni aparat, ki deluje pod pritiskom 15 barov in je primeren za eno skodelico. Prav vsakič zagotavlja popolno skodelico napitka in slastno mlečno peno. Aparat je enostaven za uporabo in čiščenje ter zagotavlja širok izbor okusov v manj kot eni minuti.

 

Kavni aparat Krups Dolce Gusto KP120831 Mini Me v elegantni obliki je navdihnil simbol neskončnosti. Upravljanje je ročno, samo vstavite vašo najljubšo Nescafé Dolce Gusto kapsulo in izberite toplo ali hladno vodo in napitek je pripravljen. 

 

Želite kavo, čaj, kakav ali mleko? Vse to vam lahko pripravi ta sodobno oblikovan aparat. Z zmogljivim tlačnim sistemom, ki zagotavlja kar 15 barov tlaka zaradi tega bo vaš napitek imel debelo in puhasto peno. Ponaša se s funkcijo prihranka energije, ki samodejno izklopi aparat po 5 minutah neuporabe. Aparat vas bo samodejno opozoril, kdaj ga je potrebno očistiti. Takrat gumb zasveti v oranžni barvi. 

 

Krups Dolce Gusto Mini Me ima profesionalnih 15 barov tlaka, funkcijo samodejne prekinitve cikla potem, ko doseže določeno izbrano količino napitka in 3 nastavljive višine pladnja za prestrezanje tekočin. Aparat ima ročico za natančno izbiro različnih količin glede na vrsto napitka (espresso, late macchiato, Lungo...) ter rezervoar za vodo z zmogljivostjo 0,8 litra.

Redna cena:109,90 €

 

Prostornina posode

0,8 l

Funkcije

Samodejni izklop po 5 minutah, priprava toplih in hladnih napitkov

Sistem proti kapljanju

Sistem proti kapljanju, 15 barska črpalka tlaka, 3 nastavljive višine pladnja

Moč

1500 W

Dimenzije

41 x 21 x 28 cm

Teža 2,42 kg

Barva

Črna

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki