KRUPS kavni aparat XP344010 Calvi

Filtriranje je umetnost iskanja ravnovesja med vsemi parametri aparata in zrnja, da bi dosegli najboljšo mogočo pijačo. Ta faza je zelo občutljiva, saj mora uspešno združiti prefinjenost mletega zrnja, pritisk (9 barov je idealno za filtriranje), predhodno poparjanje in celo kakovost vode ter njeno temperaturo. Sistem za kuhanje združuje kompaktni termoblok, ki ga je družba KRUPS zasnovala posebej za ta namen, ter črpalko s pritiskom 15 barov, ki pri pripravi espressa hkrati vključita hidravlični del aparata. Ko boste videli, kako suhe so kavne usedline po ekstrakciji, boste razumeli, kako zelo učinkovito sistem za kuhanje KRUPS ujame arome in okuse.


Kavni aparat Krups XP344010 Calvi z močjo 1460 W in pritiskom 15 barov ima odstranljiv rezervoar za vodo s prostornino 1,1 l. Patentiran kompaktni grelni sistem Thermoblock iz nerjavnega jekla omogoča hitrejše predgretje, manj vodnega kamna, boljše uravnavanje temperature in manj zastajanja vode. 

 

Primeren je za pripravo 1 ali 2 skodelic kave in za mleto kavo, deluje na blazinice ali ESE blazinice. Ima univerzalno ročko za filtre, ki je združljiva z mleto kavo za espresso in vsemi vrstami mehkih ter ESE tablet. Ima edinstveno ročko za filtre, ki omogoča čist in enostaven izmet kavnega ostanka. Filter je prilagojen na število skodelic, napitek pa izberete ročno. Uporablja sistem Compact thermoblock za hitrejše segrevanje aparata. Po koncu uporabe se samodejno izklopi.

Redna cena:169,90 €

Moč

1460 W

Tlak 15
Vzdrževanje Sistem proti kapljanju

Dodatno

1,1 l rezervoar za vodo in posoda za mleto kavo, šoba za penjenje, samodejni izklop po 8 minutah, dozirna žlica

Dimenzije  20 x 37 x 35 cm

Barva

Črna

Teža 2,96 kg
Garancija 2 leti

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki