Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

KRUPS kavni aparat EA8250PE Expresso

Kavni aparat Krups EA8250PE Expresso front plastic z močjo 1450 W in pritiskom 15 barov ima digitalni zaslon, uporablja integriran sistem filtriranja, kar pomeni manj usedlin v kavi, uporablja pa še sistem Compact Thermolock. Izbirate lahko med 3 stopnjami mletja kave. Dodan je še sistem X6000 za pripravo kapučina ali bele kave skupaj z lončkom za mleko iz nerjavečega jekla.

 

Popolno pripravo okusnega Espressa omogoča tehnologija QUATTRO FORCE:


UltraFlat vertikalni pritisk: hidravlični valj omogoča ustrezno tlačenje kave. Sila, s katero deluje sistem tlačenja UltraFlat, je zato zelo visoka, kar zagotavlja uravnotežen in okusen espresso.

 

Optimalno varjenje kave: kombinacija Thermoblock tehnologije KRUPS s 15-barsko črpalko, ki hkrati aktivira hidravlični del naprave in pripravi espresso.

 

Mlinček Activspeed: novi mlinček KRUPS Active Speed je narejen tako, da med delovanjem zagotavlja visok upor. Mlinčki so bili razviti tako, da opravijo do 280.000 ciklov brez napake.

 

Samodejno čiščenje: aparat se po vsaki uporabi samodejno izprazni. To omogoča, da iz aparata odteče vsa odvečna voda in zagotavlja dolgo življenjsko dobo Thermoblock-a.

Redna cena:579,90 €

Moč

1450 W

Tlak 15 barov
Vzdrževanje

Program za odstranjevanje vodnega kamna, samočistilna funkcija, filtrirni sistem Aqua

Dodatno

Patentiran kompaktni sistem Thermoblock (CTS), kovinski mlinček za mletje kave (3 stopnje), nastavek za paro in penjenje mleka, 1,7 l rezervoar za vodo in 260 g posoda za kavna zrna, avtomatski izklop, odstranljiv pladenj za odcejanje, parna funkcija, funkcija vroče kave, samodejen dvojni cikel mletja za večje kave (220 ml) recepti: espresso, močan espresso, kava, dolga kava, cappuccino, bela kava
Dimenzije in teža 245 x 365 x 330 mm, teža 7.2 kg

Barva

črna

Garancija 2 leti

 

 

Povezava do proizvajalcaCopyright © 2020 Grafo d.o.o. | Piškotki