Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

NIKON objektiv AF-S 24-70/2,8E ED

Hitrejši, trpežnejši in stabilnejši kot kadar koli prej. Objektiv AF-S NIKKOR 24–70mm f/2.8E ED VR zagotavlja vrhunsko kakovost slike in z neverjetno doslednostjo izpolnjuje zahteve profesionalnih uporabnikov.

Uvedba Nikonove tehnologije zmanjšanja tresljajev (VR) in popolnoma nova optična zasnova sta poskrbeli za prenovo tega trpežnega in zanesljivega objektiva, ki je tudi najpogosteje uporabljen profesionalni objektiv iz serije NIKKOR. Tehnologija VR zagotavlja izjemno prednost uporabe do štiri stopnje daljšega časa zaklopa in učinkovito zmanjšuje zameglitev, ki jo lahko povzroči tresenje fotoaparata. Nikonov ekskluzivni tihi pogon Silent Wave Motor zagotavlja hitrejše delovanje AF. Poleg trpežnejše zasnove fluorova prevleka na sprednjem in zadnjem elementu objektiva aktivno odbija vodo, prah in umazanijo.

Profesionalni standardni zoom objektiv z zaslonko f/2,8: z goriščno razdaljo 24–70 mm (pri formatu DX enakovredno: 36–105 mm). To je odličen objektiv z obsegom zooma od širokokotne do srednje telefoto nastavitve, na glede na to, kaj fotografirate.

Hitra zaslonka f/2,8: zagotavlja izjemno zmogljivost pri šibki svetlobi in dosledno osvetlitev v celotnem obsegu zooma.

Zmanjšanje tresljajev (VR): zmanjša tresenje fotoaparata in omogoča fotografiranje z do štiri stopnje daljšim časom zaklopa.

Vrhunska zmogljivost: ta objektiv se ponaša z izjemno jasnostjo in kontrastom v celotnem kadru. Optična zasnova učinkovito preprečuje barvne proge in barvne napake ter nadzoruje popačenje v celotnem razponu zooma.

Napredna optična zgradba: vključuje novi asferični element iz stekla z izjemno nizko disperzijo (ED) in tri asferične leče, dva elementa iz ED-stekla in element z velikim lomnim količnikom (HRI).

Nanokristalna prevleka: zmanjšuje podvojene vire svetlobe in notranji odboj za jasnejšo sliko.

Elektromagnetni mehanizem zaslonke: omogoča dosledne, natančnejše osvetlitve pri hitrih rafalnih posnetkih.

Tihi pogon Silent Wave Motor (SWM): izredno hitro in tiho delovanje samodejnega ostrenja z možnostjo nemotenega prehoda v način ročnega ostrenja.

Trpežen in zanesljiv: odporna in trpežna konstrukcija, zasnovana za intenzivno in zahtevno profesionalno uporabo.

Fluorova prevleka: aktivno odbija vodo, prah in umazanijo, ne da bi se pri tem zmanjšala kakovost slike. Prevleka je nanesena na zaščitno steklo na sprednjem in zadnjem elementu objektiva, kjer omogoča tudi preprosto čiščenje stekla brez poškodb površine.

Redna cena:2.349,00 €

Goriščna razdalja     

  24–70 mm

Največja zaslonka

  f/2,8

Najmanjša zaslonka

  f/22

Sestava objektiva

  20 elementov v 16 skupinah (z 2 elementoma iz ED-stekla, 1 asferičnim elementom iz ED-stekla, 3 asferičnimi lečami in 1 elementom objektiva HRI; z elementi objektiva z nanokristalno prevleko in fluorovo prevleko)

Kot slike

  formata FX: 84°–34° 20'formata DX: 61°–22° 50'
Najmanjša razdalja ostrenja   0,38 m od goriščne ravnine

Največje razmerje reprodukcije                                               

  0,28 x

Število delov membrane

  9 (zaobljena odprtina zaslonke)

Velikost filtra/priključka

  82 mm

Premer x dolžina

  Pribl. 88,0 x 154,5 mm

Teža

  Pribl. 1070 g

Priložena oprema   82-mm zaskočni sprednji pokrovček objektiva LC-82, bajonetna sončna zaslonka HB-74, zadnji pokrovček objektiva LF-4, poltrdi etui CL-M3

 

 

 

Povezava do proizvajalca




Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki